Tjaba

var på stranden igår med Felicia (fiffi flisan) och hästarna
vi red lite i havet men red mest i skogen och hoppade det var skit kul här är några bilder därifrån
mig & Rex
och Felicia & Avalon
tycker att den bilden är väldigt cool för på denna bilden syns det hur mycket Avalon tar i
.
ni vet väll att vi tjejer har en gilla sida på Facebook jag hoppas att ni gillar den :9
see yau

NY BLOGG!

Hej ni kan nu hitta lilla Monettan på www.zander.blogg.se efter bjoro.blogg.se lät lite konstigt så fick det bli mitt andra efternamn. Hoppas ni läser, blir riktigt glad& grymt tacksam.



Hoppas tjejerna sköter sig här, kommer kanske tillbaks lite då och då. :)

www.zander.blogg.se www.zander.blogg.se www.zander.blogg.se www.zander.blogg.se

tjena

sitter i min säng med my (som bloggade här innan) hon spelar tempel run  så passade på att skriva ett inlägg nu når jag inte har något att göra
vad tycker du att vi ska skriva om eller ta upp eller något sånt? kommentera gärna <3 :)
snygga Felicia som posar med sin snygging Avalon. <3 älskar dig Felicia//Emma

Rida ut

Ska ut och rida Henkie snart, ska fråga mamma om hon vill ta någon bild på oss!
 Skriver sen när jag kommer in igen!
Suddig bild på oss från i somras!


Tjena i stormen!

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, och nu hoppas jag att vi verkligen håller igång bloggen!

Nu på jullovet har jag och Henkie tränat för Maria Gretzer på en 2 dagars kurs. Det var jättekul och jag lärde mig många nya saker! Första dagen red vi markarbete och red över bommar, vi tränade även hörnpassareingar att hästen skulle verkligen gå som vi ville och inte bara "springa på".
Andra dagen så hoppade vi och i banorna vi hoppade så var det mycket in på volt och så mellan hindrena.

Det var verkligen kul att få träna för Maria!

//Mathilda

Vad fick ni i julklapp!?


Första avsnittet av PA3!

HÄR!

Allt ni behöver göra är att klicka på "HÄR", länken ovanför. Så kommer ni in på avsnittet. Jag hann till& med avsnitt två innan det togs bort ;).


Bild från 2010.

Tips till er läsare!

Har ni en ryttare ni vill kolla lite mer på? Vi ryttare har en egen kategori och jag hoppas alla följer och lägger sitt inlägg under sitt namn!

Ni kan trycka in på folk, och läsa igenom ALLA inlägg den personen gjort. Ni kan också kolla efter olika månader, från den dagen bloggen började? Eller kanske förra veckan?



En lite konstig bild på mig& Malou bjuder jag på idag. :)

"Kommer ni ihåg.."

Kommer ni ihåg hur bloggen har sett ut innan? Vi har haft tre andra designer, och nu fiffar jag med den femte som jag hoppas blir mycket snyggare! Något förslag?
Inte "en bild på varje ryttare som bloggar" för just nu är vi bara tre som gör det. Tänkte en liknande som nu, bilder på stallomgivningen, hästarna och en gruppbild med flera ryttare. Kanske fiffar ihop något.


Vår första header, mycket jobb med den för att klämma in alla ryttare. Fast den bara blev "enkel" till slut. Lite synd eftersom den tog så många timmar ;).



Header nummer två, när ryttarna gick in ibland. Hoppade ut från bloggen, ville komma tillbaka. Och då bestämde jag mig för att göra en superenkel men ändå en som var helt okej fin.



När ryttarna väl fick bestämma sig OM dom skulle blogga, och läsarna ville ju såklart se "vem är de, hur ser dem ut, vad är de för häst?" så bestämde jag mig att göra på detta sättet.

Efter att jag frågar runt om folket ska blogga ska jag fixa ett liknande sätt igen, så det blir lättare för er.


&detta är då headern vi hade innan jag bytade till den vi har nu.




Nu är vi på blogghumör "grabbar"

Kommentarerna rullar in som det ska, jullovet är snart över och man har ingen lust att vara ute i den stora tjocka snön som inte ens finns.

Imorgon ska jag umgås med Kajsa hade vi planerat. Vi får se vad vi gör, om ni vill se bilder kan ni besöka www.teamtbz.blogg.se där jag bloggade för fullt innan jag såg att folk gillade själva tanken med stallblogg. Hoppas fler tjejer tittar in och bloggar, och fler kommentarer får gärna och rulla in. Tack Tess som gett oss flera gulliga kommentarer!

Tänkte lägga upp "kommer ni ihåg" bilder om tio minuter. Får bara se om jag hittar några bilder till detta meningslösa inlägget.



Mmmmmm, sommaren. Varje dag kändes det som att den tillbringades med Kajsa på betet. Vi sa alltid "hej, ska vi träffas idag? Gå på betet kanske ;-)".

Denna bilden (ovanför) är dock i mars kanske? Ni ser Luna i täten, Faustus tätt efter och fina Bosse, Boheme efter.

nellie <3

tävlade nellie i ridskolahoppning den 26 december!
hoppade 75&85m,
i 75 kom jag först, såklart <3
och i 85 hade jag kommite först om nellie inte hade svängt för tidigt och stannat! men jaja,
nästa år tar vi dem nellie <3
jag ve, det ser ut som om jag drar jätte mycket i munnen, men, det är en stark häst, och hon har ett väldigt snällt bett så det gör inte ont, jag lovar.

Bilder på vissa av storhästarna;

fick en kommentar att vi skulle lägga upp bilder på ponnyerna&hästarna. Och för att börja någonstans börjar jag med en del av storhästarna.

Om ni är mer intresserade och har facebook kan ni klicka på denna länken så är det stallets underbara hästar i hagarna ni ser på bilden. Namn på hästen/hästarna står oftast under bilden. http://www.facebook.com/vellinge.ridcenter#!/media/set/?set=a.125134564230877.25091.100002030018756&type=1





Mitra: En pigg och duktig häst som är en fantastisk dressyrhäst likväl som hopphäst!




Simon: tyvärr aldrig ridit på denna fina häst, men från marken ser han ut som världens härligaste. Och jisses vad han kan hoppa!






Faustus: Verkligen en prins på fyra ben, en väldigt fin häst som fångade mitt hjärta i första sekunden.


Som sagt, vi har fler hästar men just nu har jag annat för mig. Ni kan kika in på hemsidan och se vad dom skrivit om de olika hästarna där, vissa bilder är gamla men de bilderna med Monette (mitt namn) på är definitivt nya bilder.

http://ridcenter.se/ och sen går ni in på översta flicken, och sedan på "hästarna" :)

Har ni bilder på hästarna ni tagit? Passa på att skicka in till min mejl så sätts dom in på facebooken, bra chans att reklamera sig! ;)

"Tävlat" finaste& vaaaaackraste Malou.


Ser ni hennes MAFFIGA hopp? Kolla i speglen, världens finaste hoppteknik. Gud vad jag älskar denna underbara ponny, inte lång tid kvar eftersom jag börjar bli förlång.





Malou,ponnyn som ibland kan vara lite slö. Hon var världens finaste ponny, hade man inte "kännt" Malou hade man nästan trott hon var jätte pigg.

Gud vad fin hon är, 2 clear round& 2 priser med hem. Underbara ponny!

Dålig update

har inte varit inne och bloggat på länge (datorn har inte varit skyddad)
tycker att dom anndra tjejerna här ska blogga lite mer vill bara säga till alla som läser att det finns väldigt finna bilder från tävlingarna på vellinge. bilderna finns på vellinges facebook sida http://www.facebook.com/vellinge.ridcenter titta gärna.
skulle varit med på maria gretzer kurs men Rex tappade en sko (han är väldigt ömfotad) så jag kunde inte vara med tyvärr...
ska blogga mer nu har jag bestämt mig för får se hur det går... :)
redigerade en bild på Rex och mig från Fredshög vad tycker ni om den? kommentera gärna.

RSS 2.0